Не сме и предполагали, че до главите ни ще дойдат

...
Не сме и предполагали, че до главите ни ще дойдат
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през април

Не сме и предполагали, че до главите ни ще дойдат сходни времена, в които да се опасяваме от заразяване с вирус и да си стоим у дома със седмици.
 Новите филми и сериали на Netflix през март
Новите филми и сериали на Netflix през март

И този месец несъмнено няма да се скучае

За да създадем битието си малко по-леко и занимателно неизбежно прибягваме до гледането на филми и сериали.

Ето по забавните заглавия, които ни готви Netflix през месец април.

Sunderland `Til I Die

На почитателите на футбола им е изключително тежко, че всички шампионати са спрени и им остава само да гледат записи на мачове, селекции от определени моменти и красиви голове.

Документалната поредност Sunderland `Til I Die обаче идва в точния миг. Във втория сезон ще продължи да ни се обяснява по какъв начин един от обичаните клубове в Англия стигна до опустошение и загуби мястото си в елита.
 Ultras, Netflix и филмов откъс на кино лентата за ултрасите на Наполи
Как животът на един ултрас се преобъръща

Пълен филмов откъс на Ultras - филмът за ултрасите на Наполи

В шест епизода ще разберем и по какъв начин управлението се стреми да върне Съдърланд още веднъж измежду най-хубавите в Англия.

Sunderland `Til I Die е в Netflix от 1 април

Coffee & Kareem

Добре, че са комедиите, с цел да се забавляваме, а тъкмо сега несъмнено имаме потребност от това. Тази ще ни покаже до каква степен може да стигне любовта на едно момче към майка му.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от taraji p henson (@tarajiphenson) на Мар 10, 2020 в 9:37 PDT

На 12-годишния Карим въобще не му се нрави концепцията, че майка му Ванеса (Тараджи П. Хенсън) има ново гадже. И то не какво да е, а бял служител на реда на име Джеймс (Ед Хелмс).

Момчето обаче има проект, с който да саботира връзката им. Карим се обръща към незаконна организация, която да сплаши Джеймс. Нещата обаче се объркват и момчето и майка му стават цел.

Coffee & Kareem е в Netflix от 3 април

Tigertail

Американската фантазия е нещо огромно, а и има доста хора, които оставят всичко, с цел да я преследват.

Филмът Tigertail ще наблюдава по какъв начин едно тайванско момче оставя сигурната си работа в локалната фабрика и момичето, което обича, с цел да замине за Америка.

Целта е ясна - замогване и по-добър живот. След няколко години интензивен труд обаче момчето схваща, че фантазията е надалеч от него и се е трансформирал в бледа сянка на индивида, който е бил преди да замине.

Tigertail е в Netflix от 10 април

The Innocence Files

Документалните филми и поредици са ни драговолно, а и Netflix се грижат за разнообразието в това отношение.

The Innocence Files ще ни опише историите на осем души, които са били упрекнати непозволено. Деветте епизода ще бъдат разграничени на три елементи, които ще ни показват доказателствата, очевидците и самия развой.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от RockyMountain Innocence Center (@rockymtninnocencecenter) на Мар 10, 2020 в 8:43 PDT

Целта на документалната поредност е да ни покаже, че и американската правосъдна система от време на време позволява груби неточности.

The Innocence Files е в Netflix от 15 април

Cooked with Cannabis

Храната и канабисът могат да вървят ръка за ръка и първият сезон на Cooked with Cannabis ще ни го потвърди за следващ път.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cynthia Sestito (@cynfulfood_) на Мар 24, 2020 в 4:09 PDT

Някои от най-хубавите шеф-готвачи както в Съединени американски щати, по този начин и по света, ще ни покажат по какъв начин канабисът може да бъде вплетен ловко в кулинарията.

Cooked with Cannabis е в Netflix от 20 април

Extraction

Завършваме с екшън с присъединяване на Тор, простете, Крис Хемсуърт. Тайлър Рейк (Хемсуърт) е наемник, който се впуска в рискова задача да избави отвлечения наследник на мафиотски необут.

Това го вкарва в един свят на принуждение, оръжия и опиати. Животът му е заложен на карта и би трябвало да покаже, че в действителност е най-хубавият в работата си.

Очакваме динамичен екшън, тъй като измежду продуцентите на Extraction са братята Русо, които направиха чудеса с филмите за Отмъстителите.

Extraction е в Netflix от 24 април

През месец април можем да гледаме и заглавия като Money Heist (3 април), Earth and Blood (17 април), Rising High (17 април) и After Life (24 април).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР