Не сме ходили на кино от ужасно много време и

...
Не сме ходили на кино от ужасно много време и
Коментари Харесай

Кой ще предотвратява Трета световна война

Не сме ходили на кино от извънредно доста време и ни липсва, признаваме. Липсва ни и целият звук, който студиата подвигат към идните си филми.
 Робърт Патинсън, Джон Дейвид Уошингтън в Tenet - новият филм на Кристофър Нолън
Режисьорът на " Интерстелар " надминава себе си

Който наподобява повече от упорит

Нещата обаче стартират да се възстановяват и по всичко наподобява, че скоро още веднъж ще се върви на кино, и то за много предстоящ филм - Tenet . Премиерата му е планувана за 17 юли и най-малко за момента индикациите са, че по този начин и ще си остане.

Още по-вълнуващото е, че Warner Bros. разпространиха и първи филмов откъс на дълго чакания филм на Кристофър Нолан .

От него разбираме, че Джон Дейвид Уошингтън и Робърт Патинсън , които влизат в основните функции, са сътрудници, които би трябвало да предотвратят Трета международна война. Хубава идея, само че нищо не е такова, каквото наподобява...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от TENET (@tenetfilm) на Май 21, 2020 в 1:01 PDT

От филмовия откъс разбираме, че посредством инверсия двамата ще се опитат да спасят милиони хора. И това включва не изстрелването на патрони, а тяхното... улавяне.

Въпреки че ведиото е дълго съвсем три минути и демонстрира много подиуми, остава загадката какво заплашва света и по какъв начин тъкмо ще бъде извърнат потокът на времето.

Е, чакаме много от Кристофър Нолан освен, тъй като знаем на какво е кадърен, само че и поради големия бюджет, с който е разполагал - 200 милиона $. Те са му разрешили да снима Tenet в седем разнообразни страни.

И на равнище филмов откъс умерено можем да кажем, че ни отвя главите.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР