Не сме говорили с Георги Гергов за предстоящите избори в

...
Не сме говорили с Георги Гергов за предстоящите избори в
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в Пловдив: С Гергов си говорим, когато идва на Национален съвет

" Не сме говорили с Георги Гергов за идните избори в Българска социалистическа партия. С него беседваме, когато идва на Национален съвет, там се виждаме и си приказваме обикновено, отвън това не сме коментирали ". Така отговори на въпрос на публицисти в Пловдив водачът на социалистите Корнелия Нинова. Тя участва през днешния ден на дискусия, проведена от клуб „ Георги Кирков “ под тепетата, на която се разискват настоящи политически въпроси. 

Основен уредник на полемиката е някогашният общински консултант Иван Петков – Бебето.  " Всички са поканени на тази среща , нашият спорен клуб е изпратил покана към Градския съвет, всеки един член на партията може да пристигна и да участва през днешния ден " сподели той. 

Нинова уточни, че дали ще има промяна на управлението на Българска социалистическа партия в Пловдив зависи от пловдивските социалисти. " Затова вече споделих, че един път на четири години силата е в тях. Те сами би трябвало да изберат своето управление. Те вземат решение и тук никой няма да им се намесва ", уточни соцлидерът. " Очевидно, гледайки резултатите от локалните избори, оценката за работата на пловдивската организация не е отлична . Имам какво да се работи за това тя да бъде по-силна на идващите локални избори. Не си разрешавам да подлагам на критика обществено пред медии, в случай че имам рецензия, ще я кажа на тях и това го върша от уважениее към членовете на Българска социалистическа партия ", акцентира Корнелия Нинова.

Тя уточни, че поканата към нея за присъединяване в полемиката през днешния ден е отправена от пловдивските социалисти, а упованията ѝ са в залата да се приказва за обстановката в страната. Тя изрази вяра да чуе и тяхната оценка за тази обстановка. Ще се разисква и организацията на отчетноизборната акция в Българска социалистическа партия, както и директният избор на ръководител.

" Въведохме този принцип и считам, че е най-демократичният и съвременен метод за избор на ръководител. Това е предизвикателство пред цялата партия, тъй като го вършим за първи път. Ще приказваме за организацията на този развой и ще обсъдим подготовката на конгреса, както и бъдещата политика на Българска социалистическа партия в тази комплицирана обстановка в страната. Трябва да приказваме за парламентарните избори, тъй че имаме доста тематики да осбъждаме – и националнополитически и вътрешнопартийни въпроси ", добави водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР