Не сме го чували. Не сме имали информация за него

...
Не сме го чували. Не сме имали информация за него
Коментари Харесай

Представляващият ВСС каза какво се знае за съдията, уличен от САЩ в корупция

Не сме го чували. Не сме имали информация за него за някакви дейности. Не се загатва случая „ Малинов “ или какъвто и да било различен случай. Съединени американски щати приказват за „ корупционни дейности “, ние не знаем какви са те. Това съобщи Боян Магдалинчев, представляващ Върховния правосъден съвет (ВСС) в утринния блок на Българска национална телевизия.

Боян Магдалинчев
Той разяснява бомбата, която посланикът на Вашингтон в България заяви преди дни . БЛИЦ напомня, че Херо Мустафа съобщи, че Щатите са подхванали първа мярка против корупцията у нас . Малко по-късно стана ясно, че уличеният в корупция български арбитър е Андон Миталов .

„ Не мога да кажа обратно във времето по какви каузи е работил. Не ни е уведомил за какво е в болничен. Вчера го разбрахме на съвещанието на съдийската гилдия. Ако пристигна на работа ще решим каква да е ориста му “, увери Магдалинчев.

„ Поискахме информация от съответните служби за него, която щом получим ще проучваме. Но изключително значима ще бъде информацията за него, която ни подадат от американската страна, която разполага с данни за „ корупционни дейности “. Да, не е прелестно да ни посочат за сходно нещо. Аз персонално се изненадах щом чух това “, съобщи представляващ Върховния правосъден съвет.

„ Не знам с какво име се употребява измежду съдийската гилдия, защото нямам контакти с него “, увери Магдалинчев.

Той увери, че ще се проучват всички неща към случая, с цел да се подхващат бъдещи дейности.

„ Не е прелестно да се чуе такова нещо по адрес на българската правосъдна система. Без значение чие име е посочено “, сподели Магдалинчев и добави: „ На този стадий може да кажем, че той не е отговорен. Има някаква информация, която се ревизира “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР