Не сме фейсбук република, ние сме парламентарна република. Осем от

...
Не сме фейсбук република, ние сме парламентарна република. Осем от
Коментари Харесай

Манолова: Не сме фейсбук република. Осем комисии са на ИТН

Не сме фейсбук република, ние сме парламентарна република. Осем от ръководителите на парламентарни комисии са на „ ИТН “. ГЕРБ има ръководител в Комисията по медии и Комисията по правата на индивида, след сцените с полицейско принуждение. Движение за права и свободи има двете основни позиции - в икономическа комисия и районна комисия. Това съобщи ръководителят на парламентарната група „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова пред медиите в Народното събрание по отношение на позицията на „ ИТН “, че минават в съпротива.

Всеки може да реши кой е в съпротива по това на кого какво председателство на комисия му е предоставено. Време е да спрем да се занимаваме с позиции и постове. Парламентът се занимава с тематики, които са отвън дневния ред на българските жители, сподели тя.

Опитах да насоча вниманието на управлението на Народното събрание към пожарите в Родопите, само че ръководителите на комисии си разпределяха залите и отхвърлиха да се заемат с въпроса. Няма да се занимаваме с разпределение на комисии и зали. Отиваме в Югово, като доброволци, да подкрепим хората и да забележим дали пожарната има задоволително екипировка и средства за гасене на пожари, акцентира тя.

По думите ѝ жителите се вълнуват от нарастването на цените на тока и главните артикули, четвъртата COVID-вълна, мигрантската рецесия, само че Народното събрание не се занимава с тези проблеми. Фирмите ще банкрутират поради скъпия ток и ще има вълна от безработица, сподели Манолова и акцентира, че чака президентът да не бърза с връчването на втория мандат, с цел да има време за актуализация на бюджета, тъй че да има пари за медиците, бизнеса, пенсиите, пожарната и Гранична полиция.

Ще създадем всичко допустимо обществено и транспарантно да бъде образувано държавно управление, тъй като това чакат хората. Готови сме на следващия ден или при започване на другата седмица да стартираме обществени диалози с всички обединения, отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй че да бъде излъчено държавно управление с ориентиран мандат, до идната пролет. Ако друга парламентарна групировка инициира такива диалози, ние ще се включим. Отговорността изисква да спрем с политическия дебелоглав, съобщи тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР