Не сме чували много за дъщерите на Барак и Мишел

...
Не сме чували много за дъщерите на Барак и Мишел
Коментари Харесай

Дъщерите на Обама с рядко интервю в документалния филм за Мишел - slava.bg


Не сме чували доста за дъщерите на Барак и Мишел Обама – Малия и Саша, откогато фамилията напусна Белия дом през 2016 година Имаше някои вести и фотоси на фамилията по време на почивка и до момента в който Малия се преместваше Харвардския университет, само че като цяло сестрите останаха отвън погледа на обществото. И разбираемо, като се има поради, че прекараха осем години от детството си в светлината на прожекторите с татко си като президент, написа Edna.bg.

Сестрите обаче, надлежно на 21 и 18 години, се появяват в рядко изявление на екрана особено за идния документален филм на Netflix за майка им – “Becoming”. Проектът дава нов и автентичен взор към живота на Мишел Обама, когато към този момент не е първа дама, тъй че звучи разумно точно хората, които я познават най-добре, личните ѝ дъщери, да приказват за тази нова глава в живота ѝ.

„ Вълнувам се, че тя се гордее с това, което е постигнала, тъй като считам, че това е най-важното нещо, което човек би трябвало да направи – да се гордее със себе си “, споделя Саша, която преди малко приключи първата си година в университета на Мичиган.

Малия, която учи в Харвард, също разяснява по какъв начин майка ѝ „ към този момент не е изправена пред изпитателния взор на всички “, както до момента в който е била първа дама.

И двете сестри наподобяват доста пораснали, до момента в който седят на дивана дружно. Малия носи тениска с V-образно деколте със светли дънки и златни колиета, до момента в който Саша е облечена с черна тениска с Aaliyah, дънки и кръгли обеци.

Сериалът започва в Netflix на 6 май.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР