Не сме чували много за дъщерите на Барак и Мишел

...
Не сме чували много за дъщерите на Барак и Мишел
Коментари Харесай

Малия и Саша с рядко интервю в документалния филм за Мишел Обама

Не сме чували доста за дъщерите на Барак и Мишел Обама – Малия и Саша, откогато фамилията напусна Белия дом през 2016 година Имаше някои вести и фотоси на фамилията по време на почивка и до момента в който Малия се преместваше Харвардския университет, само че като цяло сестрите останаха отвън погледа на обществото. И разбираемо, като се има поради, че прекараха осем години от детството си в светлината на прожекторите с татко си като президент.

Сестрите обаче, надлежно на 21 и 18 години, се появяват в рядко изявление на екрана особено за идния документален филм на Netflix за майка им – “Becoming”. Проектът дава нов и автентичен взор към живота на Мишел Обама, когато към този момент не е първа дама, тъй че звучи разумно точно хората, които я познават най-добре, личните ѝ дъщери, да приказват за тази нова глава в живота ѝ.

Приказката на Барак и Мишел Обама >>>

View this post on Instagram
A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on Nov 27, 2019 at 2:29pm PST

„ Вълнувам се, че тя се гордее с това, което е постигнала, тъй като считам, че това е най-важното нещо, което човек би трябвало да направи – да се гордее със себе си “ , споделя Саша, която преди малко приключи първата си година в университета на Мичиган.
 Блестящият и дългогодишен маникюр вкъщи е задача допустима с новата сбирка на Douglas Edna предлага Блестящият и дългогодишен маникюр вкъщи е задача допустима с новата сбирка на Douglas
Малия, която учи в Харвард, също разяснява по какъв начин майка ѝ „ към този момент не е изправена пред изпитателния взор на всички “ , както до момента в който е била първа дама.

И двете сестри наподобяват доста пораснали, до момента в който седят на дивана дружно. Малия носи тениска с V-образно деколте със светли дънки и златни колиета, до момента в който Саша е облечена с черна тениска с Aaliyah, дънки и кръгли обеци.

Сериалът започва в Netflix на 6 май , тъй че не пропускайте да се запознаете от близко с Мишел Обама и фамилията ѝ.
Вдъхновяващите изявления на Мишел Обама 7 фотоси  Вдъхновяващите изявления на Мишел Обама  Вдъхновяващите изявления на Мишел Обама  Вдъхновяващите изявления на Мишел Обама  Вдъхновяващите изявления на Мишел Обама
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР