Не слушайте какво ви говорят господин 1117 гласа и господин

...
Не слушайте какво ви говорят господин 1117 гласа и господин
Коментари Харесай

Александър Симов: Виждаме същински кафкиански превъплащения в отцепниците от БСП

Не слушайте какво ви приказват господин 1117 гласа и господин 760 гласа, известни още като и Валери Жаблянов. Те нямат никакъв проблем с Корнелия Нинова.
Те имат проблем с Българска социалистическа партия. Собствената им партия им сподели, че не ги желае и поради това в този момент те ще санкционират всеки фен на утринни блокове с патетични словоизлияния, високоморални излияния и проява на засегнати полезности, в обществената мрежа фейсбук.
 Красимир Янков: В управлението на Българска социалистическа партия социалистическата концепция към този момент я няма Красимир Янков: В управлението на Българска социалистическа партия социалистическата концепция към този момент я няма
Пътищата се пресичат и се разделят, няма нищо съдбовно в решението, което взехме с сътрудниците през вчерашния ден. Така разяснява пред btv напускането н...
Интересно за какво не напуснаха преди конгреса? Или пък преди директния избор? Или, когато й да е единствено да не беше откакто делегатите на конгреса им демонстрираха вратата. И ще ви дам образец за тези кафкиански превъплащения.
Намерих едно присъединяване на господин 1117 гласа в " Лице в лице " от февруари 2017 година, когато той беше част от Изпълнителното бюро. Заглавието му е: " Красимир Янков: Няма чистка в Българска социалистическа партия, обновяване в партията се прави от време на време... ". Ти да видиш, ти да видиш... "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР