Не случайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата

...
Не случайно избрахме Деня на независимостта, за да обявим кандидатурата
Коментари Харесай

Кандидат-президентът Костадинов: Радев е като Борисов, имам шансове за балотаж

" Не инцидентно избрахме Деня на независимостта, с цел да обявим кандидатурата си за президент и вицепрезидент. Това беше алегоричен знак, че за нас независимостта е съществена полезност и заради тази причина се издига моята кандидатура и тази на юрист Елена Гунчева ", това съобщи тази заран по водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов, който през вчерашния ден не участва на конференцията, на която кандидатурата му беше оповестена.

" Искаме България да води самостоятелна политика и да се промени напълно политиката на страната ни ", безапелационен бе той.

Костадинов счита, че има шансове да стигне до балотаж и даже да бъде определен, само че оставя думата си ще кажат българските гласоподаватели.

" Ако не сме на балотаж, ще оставим нашите гласоподаватели да вземат решение. Аз не виждам никаква разлика сред претендент на ГЕРБ и претендент на Радев. Самият факт, че аз съм претендент за президент е индикативен за оценката ни за мандата на Румен Радев. Няма разлика в политиката, която организира той и тази на кабинета на Борисов ", акцентира той.

Според " Възраждане " президентът не отстоява националните ползи. От групировката показаха като съществена причина, че продължава политиката за въвеждането на еврото, което дефинират като отвод от фискален и народен суверенитет.

Сред причините на партията са и и това, че Радев бил траял политиките на Борисов във връзка с затварянето на въглищните централи, пазаруването на американските F-16 и налагането на същите противоепидемични ограничения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР