Не следя творчеството на обвиняеми лица. Не съм видял какви

...
Не следя творчеството на обвиняеми лица. Не съм видял какви
Коментари Харесай

Гешев: Бобоков излъга Хекимян за комуникацията си с президента

Не проследявам творчеството на обвинени лица. Не съм видял какви чатове е извадил Бобоков. Но връзка сред Бобоков и с потребителите Prezident – Rumen Radev и Desi Radeva демонстрира, че предприемачът е излъгал Хекимян и bTV.
Така основният прокурор Иван Гешев разяснява новите появили се детайлности около обвиненият Пламен Бобоков.

ФрогНюз напомня, че минути откакто предприемачът сподели чатове, за които се твърди, че са с премиера Бойко Борисов, Специализираната прокуратура разгласява диалози сред Бобоков и консуматори с имена Prezident – Rumen Radev и Desi Radeva. На фотосите обаче не се вижда нищо друго от естеството на връзката.

“Това значи, че Бобоков е излъгал господин Хекимян и bTV, че няма връзка с президента на Републиката, допустимо е да има и с премиера – и какво от това. След като той счита, че е обикновено да комуникира с президента, очевидно е обикновено и с премиера “, отсече държавният обвинител.

Мобилните устройства на Бобоков - с повече данни от “Война и мир”

260 GB данни са подложени на разбор, разгласи Гешев. Главният прокурор съпостави размера на информацията с творбата “Война и мир” - романът на Лев Толстой е 5 GB.

“Продължава анализът на събраната информация. Знам, че има информация за всевъзможни лица, на всевъзможни позиции в страната. Бобоков е признал, че съществува задкулисие и той взе участие в това задкулисие. Говорил е за връзки и по какъв начин се реализира въздействие. Той е признал за паралелна страна, в която, надали не, той взе участие “, уточни Гешев.

По думите му обвинените могат да имат разнообразни версии, с цел да се оправдаят като още веднъж косвено разяснява предприемача Васил Божков.

“Аз не си припомням господин Желю Желев и господин Дертлиев да са почнали от „ Магурата “. Могат да излязат с версия, че са водели митингите против мръсния въздух в Русе, други залагат някакви теории за джуджета. Недай си Боже, да стигнат и до 10 дребни негърчета “, сподели още основният прокурор като по този метод разяснява и новият епизод от “Осемте джуджета” - следствието на Антикорупционния фонд.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР