Не си правим политически сметки. Целта ни е да подобрим

...
Не си правим политически сметки. Целта ни е да подобрим
Коментари Харесай

Министър Проданов: Надяваме се да има разум, ако не – отиваме на избори

Не си вършим политически сметки. Целта ни е да подобрим живота на хората, да се одобри антикорупционното законодателство, да се оправи с рецесиите, и така нататък Надяваме се да има разсъдък, в случай че не – отиваме на избори. Това съобщи министърът на туризма Христо Проданов в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Българският народ остава пленник на едно шоу. Така са решили българските жители на изборите и ние би трябвало да се съобразяваме. Политиката е съществено занятие, тя не би трябвало да е шоу “, означи той.
„ Безспорно е мъчно да се ръководи в тази политическа среда. Трябва да има 124 депутата, които да ни поддържат. Трябва да има политически разсъдък и воля, с цел да може България да премине през редица рецесии “, призна министърът на туризма, представен от novini.bg.

„ Коалиционните договаряния за сформиране на държавното управление бяха сложни, хубавото бе, че бяха транспарантни. Всичко стана мъчно, заради сложната политическа обстановка. За да тръгне страната в друга посока е нужно ново антикорупционно законодателство. Ако няма болшинство, обаче което да одобри тези промени, по-добре е да отидем на избори “, предизвести Проданов.

Той акцентира, че тънките политически сметки няма да се получат. " Правим всичко по силите си, с цел да се случат всички обещани политики и хората да живеят по-добре ", увери министър Проданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР