не се затрудни с гостуващия и спечели домакинството си от

...
не се затрудни с гостуващия и спечели домакинството си от
Коментари Харесай

Лацио не се затрудни със Сампдория

не се затрудни с гостуващия и завоюва семейството си от 36-ия кръг на Серия “А ” с 2:0. Защитникът откри резултата с глава в 41-ата минута, а в 59-ата реши всичко в интерес на римските “орли ”.

Отборът на Маурицио Сари към този момент е с три точки пред градския си противник в борбата за петото място, само че “вълците ” са с мач по-малко. остана на 16-а позиция и към момента съществува възможност да изпадне.

Гостите от Генуа дойдоха без много основни фигури. Те се прибраха в половината си през цялото време, а стартира да основава положения. Най-чистото такова в първия четвърт час обаче се откри пред, който прати топката в навън след центриране на. отговори с рисков удар от фаул на и мощен шут на Сергей Милинкович-Савич, избавен от Емилиано Аудеро.

В 41-ата минута качи топката на главата на, който бе оставен непокрит и от близко я насочи в мрежата. Това беше първи гол за бранителя в елита на италианския футбол.

След почивката домакините заиграха по-спокойно, а най-хубавият на терена - Луис Алберто, увенча мощното си показване с прекрасен гол. Бразилецът направи независим пробив, преодоля Аудеро и повиши на 2:0. Чиро Имобиле пропусна да довърши гостите, а в края гредата попречеи на ветерана Фабио Куалярела да понижи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР