Не се впускам в изборната надпревара за кметския пост в

...
Не се впускам в изборната надпревара за кметския пост в
Коментари Харесай

Йордан Лечков обясни как ще спечели местните избори в Сливен

Не се впускам в изборната конкуренция за кметския пост в Сливен „ от гол ентусиазъм”. Това съобщи в ефира на bTV Йордан Лечков.

Според него в края на неговия мандат през 2011. Сливен е бил на едно от водещите места измежду общините в страната, а в този момент е на последно „ дружно с Враца”.

„ Все още извършват планове от времето на Йордан Лечков като кмет, което е показателно”, счита някогашният кмет на Сливен.

„ Създал съм администрация, която работи добре”, съобщи Лечков, само че не отговори за какво градската администрация не е работела добре след него, поради че са същите хора. Според него това е част от общата обстановка в страната, където доста неща не са наред.

„ Един кмет не би трябвало да знае всичко”, съобщи някогашният градоначалник на Сливен, разяснявайки случая с пастора от квартал "Надежда ", който е наказан за педофилия във Англия. При този проблем пропуските би трябвало да се търсят в обществените служби, счита той и вижда в това още един образец за проблемите в страната.

Фактът, че през последния му мандат улиците на града са били непрекъснато разкопани, което провокира недоволството на неговите поданици, демонстрира, че е „ имало проекти”, съобщи Лечков.

Той ще бъде опция на статуквото в актуалните избори и по тази причина е нарекъл своята политическа мощ „ Нова алтернатива”. Предизборната си акцията ще финансира със лични средства.

„ Сталин е споделил, че не е значимо кой по какъв начин гласоподава, а кой брои гласовете”. С тази поговорка Лечков изясни изборната си загуба на предходния локален избор.

„ Ще стигна до балотаж”, предвижда пък в този момент представянето си на идните локални избори Лечков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР