Не се влюбвай в Стрелец, защото те са забравените любовни

...
Не се влюбвай в Стрелец, защото те са забравените любовни
Коментари Харесай

Никога не се влюбвай в Стрелец…

Не се влюбвай в Стрелец, тъй като те са забравените любовни песни, които ненадейно те карат да чувстваш. Те са грешката, която искаш да изтриеш, само че и грешката, от която можеш да научиш толкоз доста:

Не се влюбвай в Стрелец, тъй като той ще те научи да поставяш постоянно другия преди всичко. Техните потребности остават на втори проект. Стрелците се грижат за всички малко повече от нужното. И в случай че могат да създадат живота на някого по-добър, ще сторят всичко по силите си това да се случи.

Не се влюбвай в Стрелец, тъй като той ще те научи да цениш качеството пред количеството. Те може и да нямат доста другари, само че тези, които са до тях, са в действителност качествени хора.

Не се влюбвай в Стрелец, тъй като той ще те обича толкоз мощно, че даже няма да схванеш по кое време е почнало всичко и по кое време е свършило.

Ако Стрелецът ти има задоволително доверие, с цел да ти даде сърцето си, той ще ти даде всичко без да желае нищо в подмяна. Той е от този вид, който влиза в стаята и целият ти ден се трансформира единствено като го видиш.

Ще се гледаш в огледалото и просто ще се чудиш с какво си го заслужил/а. И ще благославяш, че Стрелецът участва в живота ти.

Не се влюбвай в Стрелеца, тъй като те премислят всичко. Те ще виждат и най-малките елементи, език на тялото или смяна в тона. Ако нещо се обърка, те ще упрекват себе си. Те постоянно упрекват себе си, даже когато грешката не е тяхна.

Не се влюбвай в Стрелеца, тъй като ще му направиш комплимент и той ще се почувства неловко. Те не се мислят за нещо особено. Но това, което видиш когато го погледнеш, ще е близо до съвършенството.

Стрелецът в никакъв случай няма да се окичи с сходна горда купа, тъй като вижда в себе си най-вече тези неща, които може да усъвършенства.

Не се влюбвай в Стрелеца, тъй като те са мъчително мощни и внимателни. Те не обичат да демонстрират накърнимост и уязвимост. Те ще ти се костват най-силните хора, които в миналото си виждал, само че зад това се  крие някой, който го е боязън да не бъде засегнат.

Те са научили доста за живота по сложния метод и по тази причина постоянно би трябвало да бъдат мощни.

Не се влюбвай в Стрелеца, тъй като те може да бъдат чудесни с теб, само че в случай че им навредиш, няма да не помнят и няма да простят толкоз елементарно.

Източник: webmiastoto.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР