Не се вълнувам и интересувам кой, как и дали е

...
Не се вълнувам и интересувам кой, как и дали е
Коментари Харесай

Райдовски: Вместо локуми за Гебрев, ген. Бояджиев да разкаже за грабежа с Банев, а Гестапото за „Мултигруп”

Не се вълнувам и интересувам кой, по какъв начин и дали е бил токсичен оръжейният търговец Гебрев. Но ми става смешно, че при такива кавги постоянно в медийното пространство като по команда се появяват едни и същи хора, от дълго време минали равнището на своята некомпетентност(с редки изключения, б.а.). Но те раздават мъдри мисли и оценки, въз основата на своите персонални политически, партийни, корпоративни и полови ползи. Несъстоятелно и тъпо е да ни облъчват хора, които нямат нужната справедлива и достоверна информация, само че и в никакъв случай не са били способени и специалисти в този сегмент на международния шпионаж. Това съобщи пред Faktor.bg някогашният шпионин Красимир Райдовски. Повод за реакцията му е медийната канонада от „ експерти” по абсурда „ Скрипал-Гебрев”.

Необяснимо е, че от всички малките екрани преливат мъдрите мисли на уважавания военачалник и шпионин, българския Ким Филби – Тодор Бояджиев. За мен, а и за обществото е доста по-приемливо Бояджиев да изясни своето наличие в управителните органи на АКБ „ Форест”. Да каже - по какъв начин се стигна до там, че основният необут на компанията през днешния ден е в следствения арест. Бояджиев вместо да разтяга шпионски локуми, по-лесно може да изясни по какъв начин и с неговото съучастничество бяха унищожени над 100 предприятия от българската промишленост, приватизирани от Банев. А в областта на шпионажа би следвало да изясни и да поеме персоналната виновност за неуспеха на българския шпионин Пеньо Костаднов в Ню Йорк, само че и за годините, които той прекара в щатски затвор, показва Райдовски.

Според него другият задействан експерт по всичко е Димитър Иванов, наименуван Гестапото.

Единственият награден българин за 100 години Комитет за Държавна сигурност (на СССР) би бил доста способен, в случай че опише за своето присъединяване като вицепрезидент в „ Мултигруп”, както и за активността на структурата на Илия Павлов против страната. „ Мултигруп”, която той даде по-късно като образец за корупция, само че откакто беше изпъден от компанията. Ако услужливите медии го бяха чули по какъв начин се заканва през 1996 година че ще нарита публицистите в задник...те, разказвайки на своята близка проф. Светлана Шаренкова, надали през днешния ден щяха да му дават естрада, с цел да прокарва персоналните си хрумвания, споделя още Райдовски.

Според него най-смехотворно от всички „ експертни” изказвания било, че Гебрев е съперник на съветския военно индустриален комплекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР