Не се укривам, във Валенсия съм. Това обяви Венцислав Ангелов

...
Не се укривам, във Валенсия съм. Това обяви Венцислав Ангелов
Коментари Харесай

Издирван с влязла в сила присъда се гаври с МВР /снимки/

Не се прикривам, във Валенсия съм. Това разгласи Венцислав Ангелов – Чикагото, в писмо до Българска национална телевизия по отношение на информацията, че управляващите у нас търсят няколко стотин бегълци с присъди, издадени в български съдилища.
„ Да, аз съм един от тези близо 600 индивида с влезнала в действие присъда – дейно отнемане от независимост, които се търсят от Министерство на вътрешните работи и интернационалните институции. Не се прикривам, а се намирам в град Валенсия, Испания и посредством вас желая да предизвикам институциите в България да си свършат работата, т. е. да ме открият тъкмо къде се намирам, да бъда задържан от локалния отдел на Европол, с цел да се премине към развой по моето изгонване, с цел да излежа присъдата си в България “.
Припомняме, че по предписание на основния прокурор Сотир Цацаров бе почнала инспекция във всички прокуратури за това какъв брой лица с присъди за тежки закононарушения към момента не са в пандиза и за какво. Според данните техния брой е малко над 500 са лицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР