Не се страхувам за живота си, защото имам голямо доверие

...
Не се страхувам за живота си, защото имам голямо доверие
Коментари Харесай

Полфрийман: Не ме е страх за живота ми, имам вяра на българите

" Не се опасявам за живота си, тъй като имам огромно доверие на българския народ, който ме е пазили до момента. За 12 години всички, които са ме защитавали са българи. Имам огромно доверие на хората тук”. Това съобщи Полфрийман след излизането си от центъра.

" Това беше малко необичайно. Може би час преди да бъда освободен пристигнаха 40 служители на реда. Претърсили са ми килията и са ми взели паспорта. Някакъв шеф ми сподели, че нямам право на паспорт. До колкото знам, не могат да ми забранят това. Малко е неуместно обяснението, че ме стопират да напущам страната, тъй като в случай че опитам да го употребявам на летище София ще има индикации, че имам възбрана. Нелепо е обяснението,че ми вземат паспорта, с цел да не напущам страната”, сподели още той, представен от NOVA.

„ Ако имах избор, бих останал в България. За тези 12 години единствено българи ми помагаха, австралийците ме търсят от напълно скоро. Ще би трябвало да се върна в Австралия, откакто българските управляващи ми разрешат, с цел да оправя някои документи ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР