Не се страхувам. Не се страхувайте и вие.Призовавам ви да

...
Не се страхувам. Не се страхувайте и вие.Призовавам ви да
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Не се страхувам, ще продължа делото на Алексей


" Не се опасявам. Не се опасявайте и вие ".

" Призовавам ви да застанете паралелно с мен ", споделя тя. " Да споделим освен скръбта и безкрайната болежка, която ни е обхванала и не желае да ни пусне. Също по този начин ви апелирам да споделите яростта и омразата към тези, които се осмелиха да убият нашето бъдеще. Говоря ви с думите на Алексей, в които имам вяра същински. Няма нищо срамно в това да направиш малко. Срамно е да не правиш нищо. Срамно е да им позволиш да те плашат ", приканва брачната половинка на Алексей Навални - Юлия, във видео, в което споделя, че ще продължи да се бори за фантазията на Навални, в която има вяра - " свободна, мирна и щастлива Русия ".  

Тя споделя, че ще продължи делото му и упреква Владимир Путин за гибелта му: 

" Друг човек би трябвало да е тук вместо мен. Но този човек беше погубен от Владимир Путин. Преди три дни Владимир Путин умъртви моя мъж Алексей Навални. Путин умъртви бащата на моите деца. Путин ми лиши на-скъпото. Най-близкия и най-любимия ми човек. Но той го лиши и от вас. Някъде в колония оттатък Полярния кръг, във безконечната зима, Путин умъртви освен индивида Алексей Навални. Путин искаше да убие дружно с него и нашата вяра, нашата независимост, нашето бъдеще. "  

Тя споделя още, че в трите години, в които прекара в съветски наказателни колонии, той е бил и малтретиран, подлаган на апетит и държан непрекъснато в изолираност в безчовечен условия и показва, че дружно с проверяващият екип на Навални ще разкрият всичко, обвързвано със гибелта му. В петък Русия съобщи за гибелта на Навални, а ден по-късно екипът на опозиционера потвърди информацията.   

Вдовицата на опозиционния водач прикани съветската съпротива да се сплоти за свалянето на съветския президент Владимир Путин.

  " Главното, което можем да създадем за Алексей и за себе си, е да продължим да се борим - повече, по-отчаяно и по-яростно от преди. Знам, че ви се коства, че е невероятно, би трябвало да е повече. Трябва да се съберем всички в един мощен пестник и да ударим по този безразсъден режим, по Путин, по неговите другари, по бандитите с пагони, по " готвачите " и убийците, осакатили нашата страна ", споделя още Навалная.

Въпреки заплахата за живота му, отравянето с новичок, сложното възобновяване, задържането му и годините, които той прекара в съветски затвори, тя не стопира да го поддържа даже за сложното решение да се върне в Русия и заплахата за живота му. В интервю за руското издание на сп. Harper’s Bazaar преди три години Юлия споделя, че не е жертва и няма отстъпи:  

„ Аз не съм жертва. Харесвам работата на Алексей и считам това за вярно. Понякога е малко ужасно, изключително след август ( бел.ред: той изпада в кома след отравянето през 2020 г.). Но той не отстъпва, няма да го направя и аз. "   

" Обичам те ", написа тя малко откакто беше оповестена гибелта му и разгласява в Instagram, на която са двамата.  
    View this post on Instagram           
A post shared by Юлия Навальная (@yulia_navalnaya)

По-рано стана ясно, че последната обява на Алексей Навални в обществените мрежи е била направена в Telegram в сряда (14 февруари) и е била отдадена на Юлия за Деня на влюбените.

„ Скъпа, с теб всичко е като ария. Сред нас има градове, летящи светлини на летищата, сини виелици и хиляди километри. Но усещам, че си близо всяка секунда и те обичам от ден на ден и повече “.

Юлия и Алексей се срещат през 1998 година на отмора в Турция, а две години по-късно подписват брак. Имат две деца – Дария и Захар.  

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР