Не се страхувал от избори Това, което се видя и

...
Не се страхувал от избори Това, което се видя и
Коментари Харесай

След свалянето на Минчев: Кирил Петков видял ново мнозинство, но вярвал, че има още свестни хора

Не се страхувал от избори
Това, което се видя и е ясно е, че има ново болшинство в този парламент - " Възраждане ", Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и ГЕРБ. Това съобщи министър председателят Кирил Петков в коридорите, откакто Народното събрание гласоподава оставката на ръководителя си Никола Минчев.

" Интересно за всички български жители е, че Има Такъв Народ влезе с концепцията да изчегърта ГЕРБ, а гласоподава дружно с тях. " Възраждане " веят някакви флагове, а Движение за права и свободи приказват за мирните права на всички българи. И те взеха решение да се прегърнат. Дори не за оставката на това държавно управление, в случай че толкоз доста я желаят. Те се прегърнаха за човек, който те почитат. Това значи цялостна непоследователност и, че тези хора не са тук за нищо друго, с изключение на да вършат политически игрички. Няма морал, няма идеология, само че хубавата вест е, че всички български жители го видяха това ясно ", разяснява Минчев.

Няма да се откажа от битката си за това държавно управление, имам вяра, че има още свестни хора в Народното събрание, които просто са на ръба, безапелационен бе министър председателят. И изясни, че тези хора се усещат сред страха и да създадат вярното нещо. Ако съумеят да преборят страха си, аз знам, че вътре тяхната съвест ги кара да поддържат България да не влезе в политическа рецесия, избори след избори, сподели Петков.

" Всички тези хора, които гласоподаваха през днешния ден против Минчев демонстрираха ясно, че не им пука за тази страна, не се интересуват от личната си идеология, а са едни маркетингови компании, които лъжат личните си гласоподаватели, с цел да бъдат тук, тъй като не може ти да казваш, когато си на избори, моята цел е да изчегъртам ГЕРБ, и да гласуваш с тях. Не може да приказваш за етнимески мир и да подкрепиш и да си с един глас с " Възраждане ". Тези неща не са естествени и хубавото е, че завесите се подвигат ", разяснява още Петков.

Не ни е боязън от избори, безапелационен бе той. Хората, котио гледат сега, имат ясна визия какво се случи, добави той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР