Не се сбъдват очакванията на управляващите, че протестите ще се

...
Не се сбъдват очакванията на управляващите, че протестите ще се
Коментари Харесай

Борисов е на трупчета. Крепи се на милостта на Гешев и неговите поръчители.

" Не се сбъдват упованията на ръководещите, че митингите ще се омаломощят пред Китайската стена на тяхното безсрамие ", споделя Христо Иванов в изявление за Дойче веле. " Борисов се трансформира в Орешарски. Съвсем безусловно ", прибавя той.

Дъждовни води: Г-н Иванов, накъде отиват сега митингите - като претенции и като дълготрайност?

Христо Иванов: Исканията на митингите си остават същите. Очевидно е, че през вчерашния ден имаше нов пик в присъединяване. Не се сбъдват упованията на ръководещите, че митингите ще се омаломощят пред Китайската стена на тяхното безсрамие, в противен случай - това провокира още повече яд, а гневът на улицата се трансформира в ескалация. И би трябвало ясно да кажем, че отговорността е на ръководещите.
Вижте видеото 02:00
Ден 21: толкоз доста хора, колкото в никакъв случай до момента

Дъждовни води: Очаквате ли Борисов и/или Гешев скоро да подадат оставка?

Христо Иванов: Очевидно е, че са се запънали. Борисов се трансформира в Орешарски, безусловно. Това е човек без мисъл за политическото си бъдеще - тъй като знае, че такова няма. Но и без мисъл за политическото бъдеще на партията си. Той просто се държи за стола си, тъй като му е поръчано да довърши „ Руски поток “, както в действителност би трябвало да се назовава тръбата, която той се пробва да назова „ Балкански поток “. Освен това той се пробва да обезпечи време, с цел да могат Томислав Дончев и неговият екип да напишат скрито, без публично присъединяване, проектите за идващите програмни интервали и за харченето на антикризисната помощ. Опитва се да не разреши някой различен да организира изборите, тъй че да може да оцелее някакси.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР