Не се съмнявам, че тази информация е постъпила от чужди

...
Не се съмнявам, че тази информация е постъпила от чужди
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Възможно е президентът да е замесен в шпионския скандал

Не се колебая, че тази информация е постъпила от непознати служби и тя е била с доста съществени доказателства. Обърнете внимание, че имаше арести. Чуждите служби не са длъжни да осведомят президента. Ако в тази информация е махленски и самият президент това би провокирало доста тежък политически скандал.
Това съобщи някогашният министър на защитата Николай Ненчев в предаването " Лице в лице " по бТВ, който разяснява Ненчев за ролята на партньорските служби в разплитането на шпионската спекулация.

По думите му тази догадка за въвличане на Радев е обвързвана с наказателния кодекс и конституцията, в които се споделя, че в случаите когато жител се сложи в услуга на друга страна следствията са доста тежки.

Ненчев разгласи, че Български земеделски народен съюз имат десетки апела да бъдат изгонени съветски шпиони от България, а откакто френски публицист е оповестил, че има 1200 съветски шпиони, които работят в страната ни, никой не го е опровергал.

Когато се развихри абсурда „ Скрипал “ само България не изгони такива. Това ме кара да мисля, че ДАНС работи с съветските служби. Това е мое мнение, не разполагам с разследваща информация, сподели още Ненчев.

Трябва да се обърне внимание кой има интерес от тази обстановка и по кое време се случва това. Известно е държанието на основния прокурор, към който няма положителни усеща, тъй като тъкмо от него съм упрекнат. Президента излезе с позиция, че той има потребност от още доказателства. Ако тези дейности са подхванати без знанието на президента, тъй като той би трябвало да е получил равна по размер информация с премиера, който също сподели, че не е знаел. Едния вид е президентът да не е бил известен.

Не получаваме явен и безапелационен отговор, настояваме да получим целия размер на информацията. При състояние, че и Американското и Британското посолство излязоха с сходна информация, чакам развръзката.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР