Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън.

...
Не се разстройвайте, ако сте сънували тежък или тъжен сън.
Коментари Харесай

Сънищата и Луната – петък – 07.02.20

Не се разстройвайте, в случай че сте сънували тежък или печален сън. Не му придавайте огромно значение, защото облиците, които сте видели са единствено игра на вашето подсъзнание. Сънищата на този лунен ден не се сбъдват.

Този ден има мощна сила, която може да се отрази и на сънищата ви. Те могат да бъдат изпълнени с дейни и динамични дейности, също по този начин да носят доста информация.

Не търсете отговори на сънищата си в четиринадесетия лунен ден във външни източници, всички отговори към този момент са вътре във вас. Не е належащо да търсите скрити знаци и знаци в тях и да четете разнообразни съновници. По-добре пробвайте да погледнете вътре в себе си.

Образите, които идват при нас посредством съня в този ден, са отражение на нашия вътрешен свят, който по никакъв метод не е обвързван с външния свят. Те ни насочват към някои аспекти на нашата персона, които изискват особено внимание в този момент. Може би би трябвало да поработите върху някои обособени черти на вашия темперамент, да измененията нещо в него, да се откажете от някои правила и привички.

Ако смятате, че сте сънували нещо значимо, само че не можете да разберете какво е посланието, може да процедирате по два метода. Първият е да извършите медитация и въображаемо поискате насоки в тълкуването. Вторият е като изтеглите една карта Таро или от Ангелските карти. Може също да употребявате книга, която да отворите на инцидентен принцип.

Сънища при Луна в символ Рак

При Луна в Рак има значими сънища, те нормално са дълги, постоянно са „ многосерийни “, сякаш се събуждате от тях, само че в действителност попадате от един сън в различен. Тези сънища демонстрират главните аргументи за събитията в живота ви, корените на проблемите в ранна детска възраст или даже типа на карма.

По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Може да сънувате дома си, околните, хора от фамилията, децата, родителите. Всъщност сънищата разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки. В тези сънища човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР