Не се продавам за 300 евро! Тези писания за мен

...
Не се продавам за 300 евро! Тези писания за мен
Коментари Харесай

Плеймейтка: Не се продавам за 300 евро, в шок съм от тези манипулации

 " Не се продавам за 300 евро! Тези трудове за мен са извънредно грозна и недостойна неистина. В потрес съм от тези операции. Не мога да схвана завиждат ли ми, кой и за какво ми има зъб. " Това показа пред " България Днес " плеймейтката Михаела Тодорова. Така еротичната моделка отговори на медийни изявления от през вчерашния ден, съгласно които Тодорова трябвало да напусне тазгодишното издание на " Мис Плеймейт ", тъй като била гласена за победителка.

В дописката на уебсайт за всемирски вести, преписана и представена и от други медии, се твърди, че Тодорова " била една от топбръмчалките в ценовия диапазон 200-300 евро ", а " останалите девойки били афектирани от обстоятелството, че се дава път на дами, на които се носи популярност, че се продават за пари ".

" Няма безусловно нищо правилно в това! Искам да видя кои са тези девойки, които го настояват и дали въобще са го споделили. Нека да потвърдят тези трудове и самите публицисти, другояче ще ги осъждам. Това е неприемливо ", безапелационна е русокоската.

21-годишната еротична моделка е родом от Казанлък и е една от претендентките за короната на " Мис Плеймейт ". В изявление за " България Днес " по-рано Михаела разгласи, че без подозрение ще завоюва еротичната конкуренция на 1000%, виждайки конкуренцията й.

" Имам всичко - гърди, тяло, съблазън, лъчение. Просто съм съвършена! Другите девойки имат единствено по един съставен елемент. Аз съм същинска плейбойка. Мога да приказвам пред камера. Не се тормозя. За мен нямам конкуренция. Номер 1 съм. Ще печеля, сигурна съм. Просто съм по-добра от останалите девойки ", показа пред вестника русокосата хала.

Михаела е наляла по 350 кубика силикон в гърдите. Споделя, че малко на брой виждат корекциите, защото " те са в границите на естественото ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР