„Не се правя на пророк, но все си мисля, че

...
„Не се правя на пророк, но все си мисля, че
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ГЕРБ са мафиотска структура. От партията поискаха отстраняването му

„ Не се върша на оракул, само че все си мисля, че в идващия парламент ще има постоянно държавно управление и в него няма да взе участие ГЕРБ. И в този момент, тъй като казахте, че някой наскърбява партии, а нямаше такова нещо. Сега ще има, аз ще обидя партия ГЕРБ и ще кажа, че те са мафиотска структура”, съобщи Тошко Йорданов от трибуната в пленарна зала. За това Ива Митева му направи забележка.

След коментара му, от партията настояха той да бъде отхвърлен от съвещанието на Народното събрание.

„ Това е изтощение. Когато си безпомощен, когато си неплатежоспособен, започваш с обидните квалификации. Госпожо ръководител, съчувствам ви, не позволявайте на хора, облечени с тениски, пристигнали тук все едно са на фитнес, да дават квалификации на нашата партия. Защото нито сме мафиоти, нито мутри, нито каквото и да било. Не знам какво толкоз ви е смешно, хората ще ви санкционират на идващите избори”, отвърна Александър Иванов от ГЕРБ.

Председателят на ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Десислава Атанасова съобщи, че откакто Тошко Йорданов е партиен началник на Ива Митева, не значи, че би трябвало да му позволява да наскърбява обособени парламентарни групи.

"Г-н Тошко, зад тази партия стоят над 600 хиляди български жители. Искате ли тези 600 хиляди жители да ви посрещнат на улицата, както ви посрещнаха едни други, когато си взехте мандата и ви пазеше полицията? Това ли желаете? ", попита Атанасова. Тя съобщи, че зад всяка парламентарна група стоят български жители, които са я избрали посредством доверието и вота си. Според нея стилът на държание на Йорданов е рисков.

"Не единствено да извършите забележка на господин Йорданов, а да го накажете с премахване от пленарната зала ", прикани още Десислава Атанасова.

„ Сега продължаваме да вършим циркове. И аз съм прочувствен, и аз излязох отвън нервите си. Какво вършиме, бе, господа? Упражнявате си мъжкото самочувствие върху един топ правист ли, бе? Това ли правите”, разяснява Филип Станев от „ Има подобен народ”.

След като Ива Митева отхвърли молбата на ГЕРБ да накаже Йорданов, част от парламентарната група на партията напусна парламентарната зала. Останалите депутати минаха към парламенарен надзор.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР