Не се потвърждава информацията за пътен инцидент на автобусна спирка

...
Не се потвърждава информацията за пътен инцидент на автобусна спирка
Коментари Харесай

Шокиращ обрат! Ужасяващият инцидент по тъмна доба в центъра на София се оказа...

Не се удостоверява информацията за пътен случай на автобусна спирка в София, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Тази заран в 7.05 часа екип на Спешна помощ е докарал в болница „ Пирогов “, от региона на Лъвов мост, жена на 55 години . Тя била във очевидно нетрезво положение.

След като пристигнала на себе си разказала, че нощес към 21 часа в региона на пл. "Македония " е била "блъсната от лека кола или камион ".

Незабавно е тестван посоченият от дамата регион, прегледани са записите от камери за видеонаблюдение. Не са открити никакви данни за случил се пътен или различен случай.

Жената е настанена в Неврохирургията на „ Пирогов “. От болничното заведение оповестиха, че незабавно след постъпването й лекари от разнообразни специалности я преглеждат и изследват най-подробно. Включително са й направени високоспециализизрани проучвания.

Те демонстрират, че дамата има комоцио (мозъчно сътресение). Ето за какво тя остава за интензивно наблюдаване в неврохирургията на болница.

Без непосредствена заплаха за живота все още.

Пациентката е без здравна осигуровка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР