Не се поддавайте на съвети от различни сайтове за правилно

...
Не се поддавайте на съвети от различни сайтове за правилно
Коментари Харесай

Главният здравен инспектор отправи предупреждение към гражданите

Не се поддавайте на препоръки от разнообразни уеб сайтове за вярно хранене, които ни убеждават, че може да ни защищити от болест от ковид. При здрав човек едно обикновено хранене с задоволително плодове и зеленчуци е задоволително.
Това сподели основният държавен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев Ангел Кунчев.
Преодолява се дефицитът на персонални защитни средства, тъй че когато у нас настъпи пикът на COVID-19, да имаме подготвеност, уточни още той.
Кунчев разяснява и изявлението на ръководителя на спешния щаб военачалник Венцислав Мутафчийски, който нощес изиска още по-строги ограничаващи ограничения.
" Изказването беше доста силнo, прочувствено и това убеди доста хора, че в случай че до момента са възприемали ковид като хипотетична опасност, шансът да ги застигне и тях, към този момент е огромен ", уточни доктор Кунчев.
Той акцентира, че към момента няма намерено лекуване на ковид. Няма ваксина. Когато бъде намерено такова лекуване, незабавно ще ви уведомим, съобщи доктор Ангел Кунчев.
Засега ограниченията са обществено разграничаване, висока персонална хигиена, стерилизация и по опция работа, която не изисква скупчване на доста хора, изясни основният държавен здравен контрольор.
Последна информация за ковид четете в нашия блог.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР