Не се оттеглям като лидер на ГЕРБ. Оттеглил съм се

...
Не се оттеглям като лидер на ГЕРБ. Оттеглил съм се
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не се оттеглям като лидер на ГЕРБ

Не се отдръпвам като водач на ГЕРБ. Оттеглил съм се от всевъзможни държавнически постове, не съм и народен представител ", това разяснява пред " Дневник " водачът на партията Бойко Борисов. Той реагира на думите на президента (2012 - 2017) Росен Плевнелиев в изявление по Би Ти Ви в понеделник заран, съгласно който Борисов бил подготвен и на сходна стъпка.

Бившият министър председател сподели, че тематиката не е на дневен ред в партията и не е обсъждал такова отдръпване. Давал образци единствено по какъв начин не се стреми като постове в страната. Но партията, която е основал и развил - нямало да остави, повтори няколко пъти водачът на ГЕРБ.

" Да чакат да трансформира най-голямата партия в брошка на " Продължаваме промяната или да има ориста на Национална движение „Симеон Втори" след отдръпването на царя - няма да стане. Това е най-силната партия сега и това си пролича и с позицията за Северна Македония. Аз демонстрираха водачество и с предлагането, и след това с решението да подкрепим друго, единствено с цел да мине ".

Попитан по какъв начин схваща и какво тъкмо значи изискването, поставяно от " Продължаваме промяната " - " за ГЕРБ без Борисов " - той беше сбит " все едно аз да кажа " Продължаваме промяната " без Киро " (Кирил Петков - бел.авт.)

" Нашите условия са ясни - гаранции за евроинтеграцията на България, гаранции за влизане в еврозоната, работа за разширението на Западните Балкани, ние сме за 100 % диверсификация от съветските доставки и дейностите на Путин... ", Борисов изреди изискванията, които разгласи преди повече от седмица.

" Няма да е почтено към гласоподавателите " - по този начин водачът на ГЕРБ отговори на въпроса дали има някакъв вид да поддържат или водят диалози с цел да гласоподават за нов кабинет с мандата на " Продължаваме промяната ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР