Не се очаква новите модели на Lenovo да се появят

...
Не се очаква новите модели на Lenovo да се появят
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Moto G7

Не се чака новите модели на Lenovo да се появят преди март/април 2019 година, само че неотдавна изтекли изображения и информация по отношение на Moto G7 ни дават много добра концепция за бъдещия смарт телефон.

Moto G6 и неговият предходник се постановиха на пазара като телефони с рационални цени и резистентност, издръжливост и непридирчивост.

 Снимка 382663

Новините по отношение на G7 идват от относително меродавен източник на OnLeaks , съгласно който новият модел ще е с две камери откъм гърба, само че пък с много забележима рамка начело.

От появилите се графики излиза наяве, че четецът за пръстов отпечатък също ще е откъм гърба, където ще си прави компания с 16-мегапикселов и 5-мегапикселов датчик.

 Снимка 382664

Селфи камерата ще е с 12МР и ще бъде поместена в сходна на капка форма в горната част на устройството, тъкмо под слушалката.

Не сме уверени в естетиката на сходен модел, само че G-серията не се слави с изключително новаторски дизайн, а по-скоро с добре пакетирани базови характерности.

 Снимка 382665

Очакваме Full HD екран, 4GB RAM и 64GB памет, както и на пръв взор големичка батерия от 3500 mAh.

Moto G7 сигурно ще зарадва тогавашните почитатели на Motorola и актуалните почитатели на по-евтини, само че пък постоянни Android телефони.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР