Не се обсъжда вариант за подаване на оставка. Ние не

...
Не се обсъжда вариант за подаване на оставка. Ние не
Коментари Харесай

Сачева заяви, че кабинетът не обсъжда вариант за подаване на оставка

Не се разисква вид за подаване на оставка. Ние не си вършим тънки сметки. Нашият фокус е работата, която би трябвало да свършим за хората. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV общественият министър Деница Сачева.
Тя разяснява акцията на барикадиралите се протестиращи от през вчерашния ден в постройката на Народното събрание. " Много неща не са естествени от това, което се случва напоследък. Говорим за това, че има доста тежък дисонанс сред думи и каузи: злоупотребите с идеите на хората с увреждания мисля, че възмущават към този момент всеки българин. Става дума за политическа корист. Както виждате, майките на деца с увреждания са с представители на " Изправи се БГ " (платформата на Мая Манолова - бел. ред.) ", сподели Сачева.
 Деница Сачева: В чисто партиен проект ние имаме доста по-голяма изгода да подадем оставка Деница Сачева: В чисто партиен проект ние имаме доста по-голяма изгода да подадем оставка
" На митинга има хора, които не ни харесват, които желаят радикални промени, само че има и хора, на които явно политиките на държавно управление...
По думите ѝ задачата е провокация както и това да се влезе в медиите непременно. Предизборната акция стартира прекомерно рано в България, обърна внимание Сачева. Тя разясни, че се среща с всички, които имат какво да кажат по тематиките за труда и обществената политика.
Няма по какъв начин да твърдиш, че искаш още веднъж народна власт и да заглушаваш гласа на някого. Това с причакването на политици пред Националната телевизия в петък е отново демонстрация на двоен стандарт, разяснява още Сачева. Тя означи, че уважението на особеното мнение е това, което би трябвало политиците да постановат. Социалният министър акцентира, че сама е взела решението да излезе измежду протестиращите от Българска национална телевизия.
Властта е законна, когато е определена с демократични избори. Не се разисква вид за подаване на оставка. Сачева съобщи и че има време, до момента в който се съберат нужните 160 подписа за стартирането на процедурата за Велико национално заседание.
Сачева сподели, че Христо Иванов е дезертирал от отговорност с подаването си на оставка като правосъден министър. Моят интерес не е нито да конфигурирам, нито да разглобявам персони, моят интерес е да оказвам помощ на хората, уточни Сачева. Тя изясни още, че Иванов не е в мислите ѝ.
 Сачева: Професиите на бъдещето са в образованието, опазването на здравето и обществените услуги Сачева: Професиите на бъдещето са в образованието, опазването на здравето и обществените услуги
„ В бъдеще избрани специалности ще се трансформират, други ще изчезнат, само че обвързваните с обучение, опазване на здравето и обществени услу...
Деница Сачева разяснява думите си в предишното, когато остро е подлагала на критика ГЕРБ, като означи, че е изричала рецензиите при съответен мотив и в съответни моменти. Сачева изясни, че от момента, в който работи, няма нещо, от което да се срами.
Сачева означи, че откакто не е призната като член на ДСБ, е станала член на ГЕРБ.
По отношение на пенсиите, министърът на труда и обществената политика акцентира, че е по-добре да се преизчислят най-ниските пенсии. Социалният министър сподели, че сега се употребяват всички нужни механизми, с цел да се обезпечи буфер за възможните по-тежки месеци.
Сачева е безапелационна още, че няма да има предизборно харчене на пари, когато България изтегли заема от 5 млрд.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР