Не се обсъжда оставката на финансовия министър, категорично заяви премиерът

...
Не се обсъжда оставката на финансовия министър, категорично заяви премиерът
Коментари Харесай

Борисов не мисли за оставка на финансовия министър

Не се разисква оставката на финансовия министър, изрично съобщи министър председателят Борисов в отговор на журналистически въпрос по време на днешния брифинг след виртуалната конференция с сътрудниците си от Румъния, Сърбия и Гърция. Лаконичният коментар е във връзка изказванията на Васил Божков, че е поддържал връзки във връзка хазартния си бизнес единствено с министъра на финансите Владислав Горанов. Божков разгласява и sms-кореспонденция. В предходно " включване " от Дубай, в изявление за bTV Божков пък непосредствено изиска Горанов да си подаде оставката. 

В отговор на друг провокативен въпрос министър председателят посочи, че по никакъв метод по негово време не е увеличена властта на депутата Делян Пеевски и добави, че той е народен представител като останалите. Освен да прави дарения, аз не съм чул в последните месеци с нещо да се е занимавал, съобщи Борисов.

В средата на юни ще знаем дали ще можем да " изплуваме " от рецесията поради ковид сами, или ще би трябвало да си помогнем и с заем, уточни още министър председателят. Загубите за българската стопанска система сега идват от липсата на доходи. " Към 3,5 милиарда лв., мисля, че са все още, само че по последни данни на митници, на приходните организации, в средата на юни почти ще знаем дали ще можем да изплуваме сами, или ще би трябвало да си помогнем и с заем ", сподели Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР