Не се нуждаем от преговори с Газпром“, защото има действащ

...
Не се нуждаем от преговори с Газпром“, защото има действащ
Коментари Харесай

Каримански: Очаква ни тежка зима, но в никакъв случай апокалиптична

Не се нуждаем от договаряния с „ Газпром “, тъй като има настоящ контракт до края на годината. Очаква ни тежка зима, само че никога апокалиптична. Това сподели Любомир Каримански от „ ИТН “ в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

По думите му философията на предизборната акция на Има Такъв Народ е в Народното събрание да влязат хора, на които да се разчита. „ Трябва да си вземаме уроци от досегашните неточности. Няма задоволително законопроекти, които да върнат доверието в хората. Трябва да има референдум, с цел да знаем мнението на жителите. Така ще чуем какво желаят като устройство на страната “, съобщи той.

Според него в идващия парламент би трябвало да се промени Закона за референдумите.

С президента не е обсъждан референдум за участието в Европейски Съюз, съобщи Каримански.

Според него Има Такъв Народ ще влезе в идващия парламент. „ Бихме преговаряли с всички рационални политици, които не са лицемери, а са поредни. От Политическа партия мнозина се вписват в този профил, само че не и сегашните им водачи “, акцентира Каримански.

Служебното държавно управление по думите му се старае да обезпечи почтени избори и си прави работата. То не може да води политики, само че може да откри механизми за справяне с рецесиите, в които сме.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР