Не се намесваме във вътрешнопартийни въпроси, на която и да

...
Не се намесваме във вътрешнопартийни въпроси, на която и да
Коментари Харесай

Инициативният комитет на Радев отговори на Нинова: Не се месим във вътрешнопартийни въпроси

Не се намесваме във вътрешнопартийни въпроси, на която и да било партия в България и не желаеме ничии оставки. Това обявиха в своя позиция от Инициативния комитет на Румен Радев и Илияна Йотова в отговор на изказванието на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че от комитета са поискали оставката й след изборите в неделя, на които социалистическата партия остана четвърта политическа мощ.

В позицията се споделя:

" По мотив появили се в общественото пространство изказвания и оценки по отношение на активността на Инициативния комитет, заявяваме:

Инициативният комитет, издигнал Румен Радев и Илияна Йотова за президент и вицепрезидент на Република България, включва над 190 души с друга идейно-политическа принадлежност.

Всеки член на Инициативния комитет е свободен да показва персонални възгледи и преценки, за които носи своята социална отговорност.

Категорично заявяваме, че Инициативният комитет не се намесва във вътрешнопартийни въпроси, на която и да било партия в България, в това число не желае ничии оставки. Смятаме, че това са проблеми, които би трябвало да се вземат решение от членовете на всяка партия.

Единствената цел на Инициативния комитет е поддръжката за Румен Радев и Илияна Йотова за победа на изборите за президент и вицепрезидент на Република България. "
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР