Не се налага удължаване на грипната ваканция в Сливен. Официалното

...
Не се налага удължаване на грипната ваканция в Сливен. Официалното
Коментари Харесай

Не се предвижда удължаване на грипната ваканция в Сливен

Не се постанова удължение на грипната почивка в Сливен. Официалното мнение ще бъде взето през днешния ден след съвещание на Регионалното бюро за битка с грипа и острите респираторни болести, планувано за ранния следобяд. Това сподели за началникът на Регионалното ръководство по образованието Боян Аксаков.
Той акцентира, че оповестената грипна зараза евентуално ще остане в действие, само че няма да има удължение на грипната почивка за учениците.
Според Аксаков взетите превантивни ограничения са постигнали своя резултат и са лимитирали разрастването на грипната зараза измежду учениците. Това ще спомогне за естественото протичане на образователния развой.
Продължаваме да събираме информация за отсъстващите заради заболяване възпитаници, сподели още Боян Аксаков. При нужда, ще бъдат преустановявани образователните занятия в обособени учебни заведения.
Регионалното бюро за битка с грипа и острите респираторни болести включва представители на лечебни заведения за болнична и доболнична помощ, на Регионалното ръководство по образованието, експерти по инфекциозни заболявания и епидемиолози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР