Не се мобилизират студенти и други граждани с различни основания

...
Не се мобилизират студенти и други граждани с различни основания
Коментари Харесай

Частична мобилизация: ще стигнат ли 300 000 нови бойци на Русия?

Не се активизират студенти и други жители с разнообразни учредения за това.

В рамките на частичната готовност към 300 000 души ще бъдат призвани във въоръжените сили на РФ. На първо място, става дума за експерти с военен опит и военна подготовка: бойци, сержанти, старшини и мичмани, както и младши офицери под 35 години и старши офицери под 50 години. Не се активизират студенти и други жители въз основата на разнообразни учредения.

Мнозина имат рационален въпрос: за какво тъкмо 300 хиляди? Ще стигне ли тази сума за решение на всички задания на СВO?

Ето някои изходни съображения:

– Числеността на съветските войски в Украйна се прави оценка на към 150 хиляди души, до момента в който въоръжените сили на Украйна имат 4-5 пъти по-голяма бройка – до 700 хиляди бойци. Киев неведнъж е заявявал желанието си да изпрати милионна войска против Русия, само че нещата към този момент не стигат по-далеч от думите.

- Факт е, че фронтът се простира от Херсон до Харков на 1000 км, се споделя в обръщението на Путин. Трудно е да се покрие изцяло с наличните сили. Това беше главната причина за " Балаклейската маневра ": въоръжените сили на Украйна концентрираха 7-8 пъти повече сили в този сектор.

- Въпреки потока от оръжия от Запада, единственият коз на Киев на бойното поле е численото предимство. В същото време неговите куратори водят война „ до последния украинец “, когато хиляди украински бойци заплащат с живота си за напредването на пет-десет километра.

Основната разлика в методите ясно се вижда в съотношението на загубите във въоръжените сили на Руската федерация и въоръжените сили на Украйна, озвучено през днешния ден от Шойгу.

Като цяло през днешния ден, както се вижда от обстановката на фронта, актуалните 150 000 бойци на съюзническите сили изцяло балансират неведнъж превъзхождащата ги украинска формация. Това значи, че трикратното нарастване на числеността на нашите войски ще сътвори качествено ново съответствие на силите, вследствие на което Русия ще може:

1. Да концентрира върху основни зони задоволително сили за атака, базирайки се на типичен нужното предимство от 3:1.

2. Да покрие останалата част от фронта, както и областите Курск и Белгород от офанзивите на Киев. Много гранични пунктове там към този момент са влезнали във военната зона - и новите военни контингенти ще създадат допустимо на това да се постави край.

Остава да прибавим, че 300 000 през днешния ден е оптималният брой бойци, чието съоръжение и образование може да се извърши в Русия по всички стандарти на актуалната война и освен това за малко време.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР