Не се меся в работата на правоохранителните органи. Справедливостта не

...
Не се меся в работата на правоохранителните органи. Справедливостта не
Коментари Харесай

Радев отговори за ареста на Борисов и предупреди Петков - това е въвличане във война! 



Не се меся в работата на правоохранителните органи. Справедливостта не е спечелила до момента в който няма присъди. Не мога да кажа дали ще има още арести. Това съобщи президентът Румен Радев в Стара Загора във връзка ареста на Бойко Борисов.

На въпрос дали карцерът на Борисов е похищение на вниманието от визитата на американския министър на защитата, Радев сподели, че за това би трябвало да се попита премиера.

Трябва да бъдем солидарни с украинския народ и да оказваме помощ с всичко, което можем, само че който вземе решение за даване на въоръжение и по този метод замесване на България във войната, би трябвало да може да се изправи пред обществото и да изясни какъв е рискът, тъй като цената постоянно се заплаща от жителите, а не от политиците.

Нашата съществена задача е да не допуснем жителите, стратегическите ни обекти, като нуклеарната ни централа, да останат без съответна противовъздушна защита. Виждате, че на териториите на прилежащи страни падат дронове със заряди. Ние не би трябвало да допуснем това да се случи на наша земя, сподели той.

Категоричен е също, че решение за Противовъздушна отбрана би трябвало да се вземе от Народното събрание. "Всеки, който вземе това решение, би трябвало да излезе пред хората и да изясни риска и цената на това ", сподели той.

Президентът чака след срещата с Лойд Остин Министерски съвет да даде ясна информация.

Радев отново повтори, че даването на Противовъздушна отбрана е замесване на България във взимане страна в тази война.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР