Не се меся по никакъв начин в работата на правоохранителните

...
Не се меся по никакъв начин в работата на правоохранителните
Коментари Харесай

Румен Радев: Справедливостта не възтържествува, докато не се произнесе съдът

Не се меся по никакъв метод в работата на правоохранителните органи, съобщи президентът

"Справедливостта не спечелва, до момента в който не се произнесе съдът " - това беше първият коментар на президента Румен Радев след задържането на някогашния министър председател Бойко Борисов, някогашния финансов министър Владислав Горанов и PR-а на ГЕРБ Севделина Арнаудова от Министерство на вътрешните работи, предава

Пред публицисти по време на посещаване в Стара Загора, Радев се дистанцира от дейностите на полицията, като сподели, че "не се меси по никакъв метод в работата на правоохранителните органи ".

Той препрати всички останали въпроси по проблема с акцията против Борисов към Министерския съвет.

На журналистически въпрос дали арестите "не отвличат вниманието " от визитата на американския секретар по защитата Лойд Остин в България, той още веднъж отговори сбито с коментар, че това е въпрос към държавното управление (Остин няма да има срещи с Радев).

Президентът прикани възможни решения за даване на въоръжение на Украйна да бъдат одобрявани през Народното събрание.

"Ние би трябвало да бъдем солидарни с украинския народ и да оказваме помощ с всичко, което можем. Но който вземе решение за даване на въоръжение и по този метод - замесване на България във войната - би трябвало да може да се изправи пред обществото и да изясни какъв е рискът, тъй като цената постоянно се заплаща от жителите, а не от политиците ", сподели Радев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР