Не се готви подмяна на вота. Правителството не купува машини,

...
Не се готви подмяна на вота. Правителството не купува машини,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Вълшебната флашка е в състояние да провали евроатлантическия път на България

Не се готви замяна на вота. Правителството не купува машини, това решение се взима от самостоятелния орган ЦИК. Финансирането на машините бе обезпечено от коалиция „ вълшебна флашка “. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова, в студиото на Би Ти Ви.

„ Не знам каква е тази нервност. България е в толкоз съществени рецесии – нямаме бюджет, няма държавно управление, до нас се води война, ниските приходи на хората и така нататък На този декор Демократична България и Продължаваме промяната не влизат в зала, тъй като са ядосани “, акцентира тя и добави: " Вълшебната флашка " е в положение да провали евроатлантическия път на България ". 

Тя напомни, че законопроектът за връщането на хартиената бюлетина не е импортиран от ГЕРБ, тъй че няма по какъв начин да го изтеглят. Подобни хрумвания се разискват от момента, в който на Разпети петък бе признат Изборния кодекс, в който да се гласоподава единствено с машини, напомни депутатът.
„ От седмици се приказва за хартиени коалиция, а против нас има коалиция „ вълшебна флашка “. Показахме, че не се опасяваме от присъединяване на избори по техните правила. Ние сме поели ангажимент пред нашите гласоподаватели и ще го осъществим, тъй като това е демокрацията. Гарантирали сме за това “, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Изненадва ме цялата нервност от връщането на правото на избор на хората. Кое е толкоз трагично, с цел да излязат от зала? Те пропуснаха декларацията за Шенген. Това ли са евроатлантическите ни партии? “, риторично попита  Атанасова

Депутатът от ГЕРБ разяснява и проблема с първия мандат, който би трябвало да бъде връчен на ГЕРБ като първа политическа мощ след последните парламентарни избори. По-рано в същото студио ген. Атанас Атанасов изрази недоумения какво се случва с този първи мандат и вършат ли се изобщо някакви опити за сформиране на кабинет. 

В отговор на изказванията на съпредседателя на Демократична България Атанасова изясни, че първо би трябвало да се изчака да приключат консултациите при президента. Демократична България са поканени от Радев на съвещания в понеделник, след при президента ще бъде и партията на Стефан Янев „ Български напредък “. Чак тогава можем да приказваме за връчване на първи мандат и благоприятни условия за сформиране на кабинет, посочи ръководителят на ПГ на ГЕРБ. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР