Не се чувстваме като екскурзианти в политиката. Ние имаме симбиоза

...
Не се чувстваме като екскурзианти в политиката. Ние имаме симбиоза
Коментари Харесай

Николай Алгафари: ПП се удариха в стена, неопитни са

" Не се усещаме като екскурзианти в политиката. Ние имаме симбиоза сред младите и старите. С техния опит и с нашия хъс и предпочитание реализираме неповторим екип, който работи за богатството на хората. Искам да бъда гласа на младежите в Народно събрание, те имат потребност от посланичество там, предходните не бяха опитни, а аз имам хора зад мен. При нас има ясна политика, специалисти, които ни оказват помощ ", коментира Николай Алгафари в студиото на  " България заран ".

Баща му Нидал Алгафари не е бил изключително удовлетворен от впускането на своя наследник в политиката.  

" Въртял съм се към   политиците и виждам и знам неща - изграждат фантазии, които ще си останат фантазии. Много е мъчно да накараш хората да тръгнат по твоите фантазии като млад, и се сблъскват с прагматизма на хората с опит. Смятам, че върви по верен път. Тези с опит в неговата листа са с задоволителен подобен - хем да не им въздействат, хем да не им пречат ", сподели политическият пиар специалист пред Bulgaria ON AIR.

Нидал Алгафари определи последните ръководещи като " доста младежи, можещи, знаещи, само че без опит ".   Той акцентира, че с изключение на в ГЕРБ, и в други политически партии слагат млади попълнения в предните редици, само че оставят и опитни, които знаят кое по какъв начин се прави. 

" Поне знаят къде се намират кабинетите в Народно събрание. Имахме покана от министър-председател за среща, не знаеше по какъв начин да ни поръча кафе, кое копче да натисне и кого къде да изпрати. Неговият пиар върви до кафемашината, с цел да ни донесе. Ето за какво би трябвало да има някой, който да направлява младите ", стимулира се Нидал Алгафари. 

Той е безапелационен, че младите в политиката не би трябвало да бъдат огледало на обществото. 

" Тяхната работа е не да отразяват равнището на хората на открито, а да дърпат каруцата.   Всеки един на моите години счита, че нашето потомство е най-великото, а идващите са нефелни и некадърни. Това е борба на поколенията, ние сме захапали един прекрасен кокал и не желаеме да го пуснем, младите желаят да се доберат и се бутат. Трябва да има и за тях, и за нас ", добави пиар специалистът.

А Николай беше безапелационен - нещата се случват както ги желае. 

" Много младежи в ГЕРБ сме на основни избираеми позиции. Има страхотна палитра от специалисти. Трябва да има млади в политиката. Обикалям паркове в София и приказвам с хората, чувам ги какво желаят да ми кажат. " Продължаваме промяната " се удариха в стена, избълваха доста неща, които хората желаят да чуят. Те идват от бизнеса, нашият водач знае по какъв начин да ръководи. Едно е да се занимаваш с бизнес, друго - с политика и страна. Трябва да мислиш като общественик, а не като предприемач ", заяви Алгафари - наследник.

Баща му разяснява актуалната предизборна акция и я определи като борба на еготата.

" Това е борбата сред Кирил Петков и Асен Василев на първо място със самите себе си и по-късно борбата, че Бойко Борисов е доста по-направил и постигнал от тях. Имат лична борба и не помнят, че в ГЕРБ с изключение на Борисов има още стотици хиляди души. Виждаме борбата на Корнелия Нинова с предходната коалиция и бъдещата допустима. Битките не са за политики и по-добро бъдеще на страната, а сред персони. Другото е да насъскваш хората с език на омразата ", сподели Нидал Алгафари.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР