Не се чувствам виновен за нищо, което съм казал или

...
Не се чувствам виновен за нищо, което съм казал или
Коментари Харесай

Когато казвам нещо, аз знам защо: Стефан Янев

Не се усещам отговорен за нищо, което съм споделил или направил. Във всичките си дейности съм се управлявал само и единствено от ползите на България. Виж видео тук!

Затова, когато споделям нещо, аз знам за какво. Когато взимам решение, аз знам за какво. Ще се обърна към министър-председателя: Уважаеми господин Петков, аз не съм "твой министър ", нито съм бил, нито ще бъда. Аз съм министър на Република България и послужвам само на родината.

И ще продължа да го върша. Това съобщи във видеообръщение, оповестено в персоналния му профил във Facebook, към този момент някогашният министър на защитата Стефан Янев , който през днешния ден чества своя 62-и рожден ден.

По думите му, светът е в разгара на рецесия, която към този момент съществено размести пластовете в системата на интернационалните връзки и е напът да промени нейната логичност.

Според Янев, тази рецесия има капацитет да докара до пагубни последствия в доста връзки - до филантропична злополука и до съществени стопански, финансови и обществени последствия.

"От дейностите и решенията, които взимаме сега, зависи по какъв начин ще премине България през този сложен интервал, който ни чака. А вероятността не наподобява по никакъв начин добра, тъй като държанието на главните политически сили в страната сега е основано главно на популизъм и лансиране на прочувствени тези. Вместо да се търсят работещи решения се генерират краткосрочни политически дивиденти въз основата на страданията на хората ", съобщи някогашният боен министър.

Той добави, че е убеден, че българските жители към този момент добре се ориентират в обстановката.

"Те са мъдри и няма да позволен да бъдат употребявани в пропагандни акции в нечий интерес. Основната задача на политическото ни посланичество през днешния ден, фундаменталната отговорност на политическия хайлайф е да отбрани съответно националния ни интерес. А той е това, което подсигурява свободата, сигурността и благополучието на българските жители. Това, което спомага да съхраним националната си еднаквост и държавността ни. Това, което ще обезпечи бъдеще на нашите деца.

Националният интерес би трябвало да бъде предпазен в това число и в многостранните формати, в които участваме. Тези формати не следва да детерминират, да дефинират ползите ни, те са само инструментариум и механизъм за реализирането на нашите ползи ", сподели още Стефан Янев.

Той бе безапелационен, че не постоянно решенията, които се взимат в съюзни формати, са верни и положителни за България.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР