Не се чувствам с по-голям от другите. Депутатите имаме еднакви

...
Не се чувствам с по-голям от другите. Депутатите имаме еднакви
Коментари Харесай

Новият председател на парламента: Не се чувствам по-голям от другите

Не се усещам с по-голям от другите. Депутатите имаме идентични права и идентични отговорности и всеки има своята подготвеност. Това съобщи в коридорите на Народното събрание новият ръководител председател на Народното събрание Никола Минчев .

По-рано през днешния ден депутатът от " Продължаваме промяната " от болшинството в зала и по този начин се трансформира в най-младия ръководител на Народно събрание. Той обаче отхвърли информацията, която се появи в последните дни, че ще има ротационен принцип в ръководството на законодателния орган.
Новият ръководител на Народното събрание - съветник на ББР, когато Кирил Петков се зае с банката (ВИДЕО)
На 19 септември някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев показаха новия си политически план " Продължаваме промяната "....

" Ще опитам да управлявам по този начин, че да се води рационална и градивна полемика всъщност, без процедурни хватки, без да трансформираме Народното събрание в място за кавги ", сподели той.

" Влизам с почитание към институцията, знаейки, че това е голяма отговорност. Ще положа нужните старания, с цел да отговоря на условията, които самата институция слага. Ще разгадавам най-малкото на зам.-председателите, бих споделил, че екипът е много сериозен. Бих се съветвал с Ива Митева, тя е и зам.-председател ", сподели още Минчев.

Той акцентира, че е напуснал работата си в адвокатската фирма преди да стане част от " Продължаваме промяната " и не е в спор на ползи, само че не сподели по кое време тъкмо е получил предлагането. То е пристигнало от Кирил Петков.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР