„Не се чувствам предадена“, това заяви Андреа за „България Днес“

...
„Не се чувствам предадена“, това заяви Андреа за „България Днес“
Коментари Харесай

Андреа: Не се чувствам предадена - slava.bg

„ Не се усещам предадена “, това съобщи Андреа за „ България Днес “ в първото си изявление след раздялата с Кубрат Пулев.

Фолк певицата разкрива пред вестника, че никой не я е предал в сложните моменти, през които минава, заради простата причина, че към себе си има единствено и само хора, на които може да разчита. Тя в никакъв случай не е имала подправени другари, които могат да и нанесат удар под кръста. Заради мощната си вътрешен глас Андреа разкрива в случай че един човек е неоткровен.

"Няма да разисквам персоналния си живот! Не ми се занимава. Не мога да трансформирам хората и да им споделям кое е добре и зле. Мога единствено да се отдръпна и да продължа моя път ", споделя Андреа. От диалога с певицата излиза наяве, че последните й планове са въодушевени точно от обратите, през които минава напоследък. Изпълнителката не желае да приказва за връзките с Кобрата, както и за спекулациите по неин адрес. Въпреки това дава отговор на един от най-важните въпроси, от които почитателите се интересуват.

"Посветена ли е песента „ Егоист “ на последните събития в живота й.

„ Може да се каже, че парчето е повлияно от персоналния ми живот, само че това е неизбежно за изпълнителите. Емоцията е движеща мощ най-много при музикантите. Малко или доста персоналния ми живот е повлиян при основаване то на „ Егоист “, споделя певицата и добавя:

„ Никога не съм чувствала, че си потеглям от попфолка, тъй като от самото начало имах работа в нашите заведения. Наистина, в последните две години не сме правили части в този жанр. Последната ария беше със Сузанита и тя до ден сегашен е супер известна, песента стана шлагер за 12 часа “,казва Андреа.

Макар Теодора да не е правила песни в чалга жанр, старите й части държат класациите и не престават да бъдат слушани. „ Хората не са не запомнили старите ми песни. Това ме кара да се усещам добре, че съм оставила някаква диря във времето. Че не съм била еднодневка и съм се разписвала в историята. Хубаво е, че ги зарадвах и с нещо ново споделя Андреа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР