Не се чувствам никакъв Дон Кихот. Аз съм част от

...
Не се чувствам никакъв Дон Кихот. Аз съм част от
Коментари Харесай

Калин Сърменов: Простотията е бич Божий. Ние сме единствената държава, която си изби интелигенцията за един ден

Не се усещам никакъв Дон Кихот. Аз съм част от една система и съм признателен, че мога да бъда лицето на Сатеричния спектакъл, тъй че аз се усещам като един служащ, който би трябвало да си свърши работата. Аз почитам труда, доста. Навремето споделяха, че трудът ще те направи хубав, а аз съм суетлив и желая да бъда доста хубав. Това разяснява артистът и шеф на Сатериячния спектакъл Калин Сърменов.

Ние българите сме такива, ние се разпиляваме, ние сме невъзпитани. Ако имаме образование, в случай че някой ни научи по какъв начин се прави нещо малко по малко, ние можем да бъдем като тези хора, на които им се радваме. А ние някак си се озлобяваме, разяснява Сърменов. 

Простотията и тъпотията е камшик Божий. В международен мащаб единствено 4% са мислещите и можещите хора. Така че ние би трябвало да приемем тъпотията. Но тя към този момент толкоз нараства, че към този момент основава нови естетически критерии. Ние сме единствената страна, която си мазета интелигенцията за един ден. Даже са се хвалили кой кого е умъртвил след това. Представи си - ти имаш един интелектуален запас, който го унищожаваш и след това всякакви изроди се гордеят с това и какво желаеме след това!?, разяснява артистът.

Мразя думата " смяна ", обичам " развиване ". Защото смяната значи ние да отречем някакви неща и да стартираме изначало. Ние прекомерно доста за 30 години се променяме. Даже в този момент една партия отново ни изяснява да ни трансформира. Ама по какъв начин ще ме променяте!?, доста ви апелирам. Не желая да ме променяте, желая да ме развивате, безапелационен е Сърменов. 

Въпросът е да не се отказваш, а всички към този момент се отхвърлят. Ние незабавно желаеме всичко, по този начин се научихме. То и младите по този начин желаят - незабавно работа с висока заплата, кола и да не работи. Всички желаят да са известни, даже перо ще си сложат откъм гърба единствено и единствено да са известни, сподели артистът.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 4udovi6teto (преди 2 секунди) Рейтинг: 2713 | Одобрение: 1293 Мили Петльо, в действителност ли си толкоз тъп, или единствено по този начин изглеждаш? Пише се "Сатиричния спектакъл ", а не "сатЕричния "...   Ангелче https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери Станков Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР