Не се чувствам като паднал от мотора, но беше пропусната

...
Не се чувствам като паднал от мотора, но беше пропусната
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Не се чувствам като паднал от мотора


Не се усещам като паднал от мотора, само че беше пропусната опция Българска социалистическа партия да излезе обединена. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” по bTV водачът на ПЕС Сергей Станишев във връзка вчерашния пленум на Българска социалистическа партия, на който Елена Йончева беше определена за лидер на листата на социалистите за еврозиборите. Станишев беше втори по резултат след Йончева с дребна разлика.

„ Имаше на практика паритет. Предложих да гласуваме челна двойка, тъй като явно има напрежение. Предложението даже не беше подложено на гласоподаване по решение на ръководителя на Българска социалистическа партия. Притеснявам се, че това води до разделение”, разяснява Станишев.

По думите му на евроизбори партиите мъчно могат да привлекат гласове от периферията, а би трябвало да активизират вътрешното ядро, което очевидно не се случва в Българска социалистическа партия.

Лидерът на ПЕС призна, че от месеци не е разговарял с водача на българските социалисти Корнелия Нинова. Смята, че тя би трябвало да го потърси за диалог.

„ Оставам в борбата за нареждането на листата, тъй като знам, че моето неявяване ще накърни резултата на Българска социалистическа партия и ще демотивира доста хора. Обадиха ми се доста хора през вчерашния ден вечерта и споделиха: „ Да не вземеш да се откажеш”, съобщи Станишев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР