Не се чудете защо вчера ни пратиха провокатори във Варна.

...
Не се чудете защо вчера ни пратиха провокатори във Варна.
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане“: Пробваха да ни направят провокация

Не се чудете за какво през вчерашния ден ни пратиха провокатори във Варна. В момента там са най-силните митинги и властта се пробва да ги обезврежда нежно - като заплаши по-активните хора и отврати останалите участници посредством вкарването на агиткаджии с качулки и шалове на лицето.
На нас се пробваха да ни създадат провокация, само че не им се получи както желаеха, след това имаше закани към други хора, блъскаха възрастни дами, които си разрешиха да им създадат забележка, най-после се пробваха да атакуван екип на една от националните малките екрани, като на репортера му хвърлиха бомбичка в краката. Всичко това беше направено тъкмо от 7-8 индивида, оправдавам се, " индивида ". Пробваха се, само че не съумяха да демотивират протестиращите.

Та по този начин. Един митинг се убива най-лесно посредством дискредитирането му и превръщането му в напразно сборище. Това обаче няма да стане, тъй като ужасно доста българи не желаят към този момент да бъдат ръководени по този метод, и ще го демонстрират всеки ден оттук насетне. Как желаят да бъдат ръководени е към този момент различен въпрос, чийто отговор минава първо през оставката на настоящия режим.

Лидерът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР