Не съвсем без проблеми протече първият мач на българския номер

...
Не съвсем без проблеми протече първият мач на българския номер
Коментари Харесай

Григор победи в първия си мач в Мелбърн

Не напълно без проблеми протече първият мач на българския номер едно при мъжете на тазгодишния Australian Open. Григор Димитров загуби още първия сет, който изигра в Мелбърн, само че в последна сметка завоюва мача си против сръбския деец Янко Типсаревич – 4:6, 6:3, 6:1,
Първият сет сподели тревожна наклонност – липса на първи сервис при Григор и доста проблеми. На два пъти той трябваше да избавя точки за пробив още на старта, на собствен ред не съумя в два разнообразни гейма да се възползва от 15:40 на сервис на Типсаревич и си изпати при 4:4 гейма, като загуби сета.
След това равнището на Григор последователно стартира да се подвига и той чисто физически притисна Типсаревич, който към този момент е надалеч от най-хубавите си дни. Един пробив – при започване на частта, беше задоволителен на Григор за триумфа във втория сет, а в третия превъзходството на българина към този момент беше смазващо – три пробива и триумф с 6:1 гейма.
Последният сет се оказа по-оспорван, само че хубавата вест беше, че Димитров задържа високо равнище на сервис, на собствен начален удар мина през дюс единствено за 4:3 гейма и съумя да затвори срещата на посрещане - на втория си мачбол.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР