"Не съществува ПР криза при новите управляващи, защото там няма

...
"Не съществува ПР криза при новите управляващи, защото там няма
Коментари Харесай

Има ли ПР криза при новите управляващи?

"Не съществува ПР рецесия при новите ръководещи, тъй като там няма ПР "

Това сподели в студиото на Емил Николов, ПР специалист и политолог от Клуба на политолога. По думите му, още в предизборната акция на партиите, методът по който се е построила връзката им, е бил много безреден.

"В Продължаваме промяната " виждаме две неща – продължава ли смяната – да, продължава. Налице ли е тя – да, налице е. Различното не може да бъде идея за ПР. Новото потомство ръководещи, следват мантрата да бъдат разнообразни. Това, което следим сега е, че партиите нямат обединен модел, който да следват и оттова няма ПР, че да има рецесия ", добави Емил Николов.

Посланието, което ръководещите се пробват да поднесат на обществото е, че са хора и по-точно, че са индивиди, добави Дария Лора Дачева от Клуба на политолога.

"Тази разлика, която аз виждам с поколението политици от поколението Петър Стоянов, Георги Първанов, Иван Костов, Соломон Паси – те бяха намерили златната среда сред това да си политик и това да си човек. Това, което аз виждам сега с всички тези изявления, видеа, изявления и така нататък е "ние сме индивиди и това е всичко. Ние вършим неточности, обаче сме хора ". Сега обаче пристигна време за позиции, за работа и за правене на същински политики. Ако продължат този метод на връзки допускам, че ще има предварителни избори ", сподели Дария Лора Дачева.

По думите на двамата политолози, липсва фокус и действителна идея за това по какъв начин ръководещите да споделят.

По отношение на войната в Украйна и акцията на премиера Кирил Петков за набиране на средства, Дария Лора Дачева разяснява, че сега позицията на България е изчаквателна.

"Чакаме да спре войната, с цел да имаме позиция ", сподели тя.

Подробности можете да чуете в звуковия файл:
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР