Не само зам.-кметът на Русе Енчо Енчев, но и председателят

...
Не само зам.-кметът на Русе Енчо Енчев, но и председателят
Коментари Харесай

Не е ясно как зам.-кмет на Русе пак е болен от коронавирус

Не единствено зам.-кметът на Русе Енчо Енчев, само че и ръководителят на локалния общински съвет Иво Пазарджиев са признати в Белодробната болница в града. И двамата са с двустранна пневмония.
Енчев за повторно би трябвало да се оправи с ковид. Той е дал позитивен тест за COVID-19, откакто преди три месеца отново беше по този начин, само че тогава нямаше ясно изразени признаци. Това беше доказано и от ръководителя на болничното заведение – в този момент обаче има тежка пневмония. Лекарите не могат да кажат сигурно за какво той се е разболял отново – може би при първата среща с вируса не е построил добър имунитет.
 За пръв път в света - жена умря след наново заразяване с ковид За пръв път в света - жена умря след наново заразяване с ковид
Първият смъртен случай в света след повторна зараза с ковид е регистриран в Нидерландия, заяви нидерландската осведомителна а...
Припомняме, че PCR тестванията в действителност не улавят самия вирус, а фрагменти и надлежно има доста разногласия какъв брой са достоверни за слагане на диагноза COVID-19. По тематиката в " Студио Actualno "!
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР