Не само вулгарните заглавия в сайта Афера“, собственост на т.нар.

...
Не само вулгарните заглавия в сайта Афера“, собственост на т.нар.
Коментари Харесай

Лъжи и вулгаризми заливат малцината читатели на сайта Афера

Не единствено вулгарните заглавия в уеб страницата „ Афера “, благосъстоятелност на така наречен журналистка Веселина Томова, шокират малцината останали читатели на тази медийна помийна яма.

Само незадълбочен взор върху наличието в уеб страницата демонстрира, че огромна част от текстовете и заглавията нямат нищо общо с истината.

Госпожа Томова сигурно „ твори “ съгласно настроенията си, поръчките или количествата алкохол,които е погълнала.

Читателите дръзнали да изразят друго мнение за даден текст първо биват ругани и псувани, а по-късно мненията им изтривани.

Преди време Томова се хвалеше наляво и дясно:   “Каквото е споделил уеб сайтът  „ Афера “, постоянно се оказва истина “.

Да, но различен път. Всеки приблизително образован човек самичък може да реши, че съвсем нищо от написаното не е правилно.

Интересно какъв брой истина има и в книгата, която Веселина написа за мутренските времена и една от варненските групировки.

Явно деградацията от несъразмерната приложимост на спиртни питиета напълно е замъглила съзнанието на другояче напористата в далечното минало журналистка.

Веселина Томова и уеб сайтът „ Афера “ от ден на ден трансформират публицистиката в България в извращение и омерзение. Неотдавна възмутени читатели изляха недоволството си, описвайки активността на Веселина Томова.

Тя пуска вулгаризми и псувни, което мъчно към този момент се възприема и от нейните сътрудници. Често и те стават цел на нейните обиждания. Това надминава жълтите медии и върви по-скоро към тъмнокафявите.

Позволява си да псува и наскърбява хора. Даже да употребява мъжки и женски органи в заглавията. Това е извращение! Такова нещо няма на никое място по света, където публицистиката е уважавана специалност. За страдание в България е в крах и по тази причина хората все по-малко имат вяра на медиите. А на хоризонта са останали доста малко качествени публицисти!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР