Не само във Варна, но и в повечето големи градове

...
Не само във Варна, но и в повечето големи градове
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Хората в големите градове показаха, че са уморени от управлението на ГЕРБ

" Не единствено във Варна, само че и в множеството огромни градове в страната се оказва, че българите сме изтощени от ръководството на ГЕРБ " - това разяснява Даниел Лорер (ПП-ДБ) след високия резултат на кандидат-кмета Благомир Коцев на първия тур против Иван Портних.

Лорер обаче уточни, че въпросът на локалните избори е промяната на модела на ръководство на съответния градоначалник, който той назова " неприемлив " за град като Варна.

Той изрази убеденост, че държавното управление на Николай Денков, подкрепяно по едно и също време от ГЕРБ и ПП-ДБ, ще остане на власт и след вота, тъй като " не се вижда опция ".

" Всеки предстоящ градоначалник би трябвало да реши какво да направи за своя град, с цел да имаме подредени и чисти градове. Това решение ще бъде извънредно мъчно ", сподели Лорер на въпрос дали ще има съдружно ръководство с ГЕРБ и в общинския съвет на Варна.

Даниел Лорер прикани за следствие на абсурда, който беше провокиран от отчета на ДАНС в последния ден на предизборната акция.

" Защо отчет на ДАНС, който е написан меко казано непрофесионално, провокира такова решение в ЦИК? Истинското следствие е да се разбере какво е провокирало ДАНС да направи подобен отчет и трябвало ли е да има такава реакция, която дестабилизира българското общество в деня преди изборите.

Няколко пъти обясниха много детайлно, че част от процедурата включва правене на фотоси в наличието на други хора. Снимайки екран, няма по какъв начин да презаредиш машините в цялата страна. Това са спекулации. По-същественият въпрос е за какво се ескалира една тематика, която имаше заплаха да смути целия избирателен развой в страната ", сподели още той пред Българска национална телевизия в нощта на изборите.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР