Не само Страсбург, но и българският съд РЕДОВНО осъжда прокуратурата

...
Не само Страсбург, но и българският съд РЕДОВНО осъжда прокуратурата
Коментари Харесай

Вени Марковски: Не само Страсбург, но и българският съд редовно осъжда прокуратурата

Не единствено Страсбург, само че и българският съд РЕДОВНО осъжда прокуратурата за противозаконните ѝ дейности против почтени български жители.
Това написа в профила си във Facebook Вени Марковски ( " Интернет общество - България " ) във връзка изявление на зам.-главния прокурор Иван Гешев, че фактът, че Иванчева и Петрова са подали тъжба в Страсбург не значи, че страната ще бъде наказана.

Ето какво още написа Марковски:

Във връзка с интервюто* на зам.-главния прокурор Ив. Гешев пред бТВ, ви подсещам, уважаеми хора, че освен Страсбург, само че и българският съд РЕДОВНО осъжда прокуратурата за противозаконните ѝ дейности против почтени български жители.

Едва ли някой се съмнява, че в прокуратурата (а и кой знае още къде) се нервират от сходни неоправдателни присъди - по този начин, както се нервират, когато някой им задава неуместни въпроси.

И надали някой се съмнява, че всички офанзиви против съдиите, които постановяват такива присъди, са инцидентни: натискът върху тези хора е голям: против тях се сипят компромати, гнусни изявления, фотоси от персоналния живот, неистини, подправени вести и така нататък

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР